top of page

Experiențele din masajele tantrice și erotice nu sunt niciodată aceleași

Masajele erotice tind să fie tot mai faimoase în zilele noastre. Beneficiile lor sunt recunoscute de tot mai mulți oameni. Femei și bărbați de pe întreg mapamondul, dar mai ales în țările Europei vestice, află în număr tot mai mare ce sunt de fapt aceste masaje.

Există multe saloane pentru masaje erotice, senzuale și tantrice peste tot în lume. Ele oferă o abordare diferită și foarte interesantă asupra senzualității și asupra energiilor erotice și o nouă înțelegere a ceea ce poate însemna plăcerea.

De la țările din vestul Europei, această practică a masajelor erotice s-a răspândit și în țările din est și putem găsi și acolo unele oportunități extraordinare pentru asemnea experiențe. De exemplu, în București există unele saloane de masaj erotic, foarte deosebite în care femeile și bărbații pot încerca masajul erotic și senzual și acesta poate fi combinat cu cel tantric. Masajele oferite aici sunt foarte complexe și există o mare varietate de tehnici și modalități care oferă o anumită unicitate masajului.

Masajele erotice au în comun cu cele tantrice multe elemente și ambele pun accentul pe energiile erotice și pe starea de bine datorită senzualității. Ambele cheamă la plăcere, la încântare și la petreceea timpului liber într-un mod cu totul special. Poate că masajul erotic poate fi socotit ca un tip simplu de masaj, iar cel tantric ca unul mai complex, dar ambele tipuri oferă senzații speciale și experiențe interesante care vă vor face să vă reîntoarceți din nou și din nou.

bottom of page